Heb je een structuur op de muur die je niet (meer) mooi vindt? Of heb je een bakstenen muur? Ik zorg ervoor dat de wanden weer helemaal strak worden. Geen enkele ondergrond is voor mij te gek.

Stukadoorsbedrijf Kommerkamp Apeldoorn

Dé stukadoor voor Apeldoorn en omgeving

Wil je jouw muren strak en glad hebben? Kies dan voor Stukadoorsbedrijf Kommerkamp. Ik ben gespecialiseerd in het stucen van wanden en plafonds, zowel in nieuwbouw als renovatie. Heb je een structuur op je muur die je niet meer mooi vindt? Of heb je een bakstenen muur?

Ik zorg ervoor dat de wanden of plafonds weer helemaal strak worden. Geen enkele ondergrond is mij te gek. Ik werk met oog voor detail en gebruik alleen de beste materialen. Zo ben jij  verzekerd van een perfect resultaat.

Wil je na het stucwerk ook de wanden of plafonds laten schilderen? Dat kan ik voor je regelen. Ik werk samen met een ervaren schilder die jouw wanden en plafonds vakkundig en snel kan schilderen. Zo ontzorg ik jou en heb jij één aanspreekpunt.

Mijn Diensten

Stukadoor Apeldoorn | Voor alle soorten stucwerk

Stucwerk

Wil je jouw wanden of plafonds een strakke en egale uitstraling geven? Kies dan voor traditioneel stucwerk door Stukadoorsbedrijf Kommerkamp uit Deventer. Ik ben gespecialiseerd in het handmatig aanbrengen van stucwerk, wat zorgt voor een prachtig eindresultaat. Traditioneel stucwerk is een ambachtelijke techniek die al eeuwenlang wordt toegepast.

Dunpleister

Dunpleister is een pleisterwerk dat dun opgebracht wordt en snel droogt. Perfect voor nieuwbouwwoningen in Deventer met vochtige wanden. Dit type afwerking is strak en glad, kan in elke gewenste kleur geschilderd worden, en past uitstekend bij diverse decoratiestijlen. Het biedt langdurige bescherming en is ideaal te combineren met verf of behang.

Beton Ciré

Creëer een moderne en strakke uitstraling in je woning met Beton Ciré, een stucwerk met een unieke betonlook. Beton Ciré is zeer geschikt voor wanden in de woonkamer, badkamer en keuken. Het is naadloos, waterdicht en hygiënisch, waardoor het ook ideaal is voor toepassingen in de horeca en utiliteitsbouw. Stukadoorsbedrijf Kommerkamp uit Deventer is gespecialiseerd in het aanbrengen van Beton Ciré.

Sierpleister

Wil je jouw wanden of plafonds een unieke en stijlvolle uitstraling geven? Sierpleister is de perfecte oplossing! Sierpleister is een stucwerk met een structuur die in elke kleur kan worden aangebracht. Zo creëer je een prachtige en stijlvolle wandafwerking en plafondafwerking die perfect past bij jouw interieur. Stukadoorsbedrijf Kommerskamp uit Deventer is gespecialiseerd in het aanbrengen van sierpleister.

Over mij

Stukadoor Apeldoorn

Mike Kommerkamp | Kwaliteit & vakmanschap

Ik ben Mike Kommerkamp, stukadoor in Apeldoorn. Ik zie het opleveren van egaal stucwerk echt als een sport.

Daarnaast vind ik het ontzettend belangrijk dat een samenwerking prettig verloopt. Zo werk ik graag netjes: in 9 van de 10 gevallen, heb je niet in de gaten dat ik in jouw huis gewerkt heb, totdat je naar je wanden kijkt ;).

Verder valt of staat alles wat mij betreft met goede communicatie en het nakomen van afspraken.

Hoe vervelend is het als jij je hele gezin op de afgesproken 7.00 uur klaar hebt staan en je afspraak komt om 7.45 uur aanrijden? Dat gebeurt bij mij dus niet. Wanneer ik bij je aan de slag ga om de muren en/of plafonds op te knappen, streef ik naar kwaliteit en ga ik pas de deur uit als jij tevreden bent!

Bij mij is dat niet alleen een loze belofte aan de voorkant. Bekijk bijvoorbeeld eens mijn reviews op Google. Op het moment van schrijven heb ik maar liefst 68 keer een 5-sterrenreview ontvangen. Ik scoor tot nu toe alleen maar tienen en dat wil ik blijven doen.

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Sausklaar stucwerk
  • Sierpleister
  • Behangklaar stucwerk
  • Wandafwerking
  • Plafondafwerking
  • Beton Ciré

Gevonden op “stukadoor Apeldoorn”?

Zit je in Apeldoorn of daar in de buurt? Typte je in Google “stucadoor Apeldoorn” of “stukadoorsbedrijf Apeldoorn”? Dan heb je nu jouw stukadoor gevonden. Ik sta te popelen om jouw huis om te toveren in iets waar je elke dag blij van wordt.

Contact

Op zoek naar een stukadoor in Apeldoorn of de regio Stedendriehoek?

Contact

Neem contact op met Stukadoor Mike Kommerkamp uit Apeldoorn

Boelenspad 6, 7431 AN Diepenveen

06 25 009 207

info@stukadoorsbedrijfkommerkamp.nl

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en de wanden en/of plafonds te beoordelen. Daarna ontvang je van mij een offerte op maat.

Naam(Vereist)
Recensies

Wat klanten zeggen

Scroll naar boven