Heb je een structuur op de muur die je niet (meer) mooi vindt? Of heb je een bakstenen muur? Ik zorg ervoor dat de wanden weer helemaal strak worden. Geen enkele ondergrond is voor mij te gek.

Mijn Diensten

Stukadoor voor alle soorten stucwerk

Stucwerk

Traditioneel stucwerk maakt de wand weer helemaal strak Ik doe alles met de hand, hierdoor krijg je een prachtig eindresultaat.

Dunpleister

Dunpleister is pleisterwerk dat dun opgebracht wordt. Het is snel droog en daardoor heel geschikt voor nieuwbouwwoningen.

Beton Ciré

Beton Ciré is een stuc met betonlook. Zeer geschikt voor wanden in de woonkamer en badkamer.

Sierpleister

Sierpleister geeft een mooie structuur aan de wanden of plafonds en kan in iedere kleur worden aangebracht.

Over mij

Stukadoor Bathmen

Ik ben als stukadoor werkzaam in de Stedendriehoek-gemeenten, waaronder Deventer, Diepenveen, Wesepe, Raalte, Olst, Apeldoorn, Gorssel, Zutphen, Schalkhaar en Bathmen.

Ik ben Mike Kommerkamp. Na een carrièreswitch ben ik erachter gekomen waar ik echt enthousiast van word – dat is klanten blij maken met egaal stucwerk. Ik hou van een persoonlijke benadering, jij bent tenslotte geen nummer. Wanneer ik bij je aan de slag ga om de muren en/of plafonds op te knappen streef ik naar kwaliteit en ga ik pas de deur uit als jij tevreden bent!

Contact

Stukadoor nodig?

Contact

Stukadoorsbedrijf Kommerkamp

Boelenspad 6, 7431 AN Diepenveen

06 25 009 207

info@stukadoorsbedrijfkommerkamp.nl

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en de wanden en/of plafonds te beoordelen. Daarna ontvang je van mij een offerte op maat.

Naam(Vereist)
Recensies

Wat klanten zeggen

Jannie Kleverkamp
Jannie Kleverkamp
Mike heeft uitstekend werk geleverd, komt zijn afspraken na en is prettig in de omgang. Top Mike!
Cyril Patimah
Cyril Patimah
Mike is een echte vakman. Vriendelijk, netjes en komt zijn afspraken na. Super strak werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden!
Marco Kolkman
Marco Kolkman
Mike heeft bij ons de plafonds gedaan. Het is prettig werken met Mike omdat hij alles goed met je afstemt en goede kwaliteit levert. Al met al, vakmanschap!
GvD
GvD
Zeer duidelijke en prettige communicatie. Er kwam vanuit ons meer werk bij als in eerste instantie afgesproken was. Mike heeft alles op alles gezet om dit toch in de afgesproken week voor elkaar te krijgen! Super mooi gestuct. Zou hem zeker aanraden!!
Lia De wolf
Lia De wolf
Goede stucadoor, goede communicatie en makkelijk in de omgang. We zijn heel erg blij met het resultaat!
Heidrun Freigang
Heidrun Freigang
Mike heeft bij ons de plafonds op de begane grond gedaan. Super strak! Zijn er erg blij mee. 🙂 Het is prettig werken met Mike: superkeurig persoon, komt zijn afspraken 100% na. Laten volgend voorjaar de bovenverdieping door hem doen.
Kasper dMM
Kasper dMM
Mike antwoord snel, werkt netjes en communiceert goed. Waar vind je dat nog? Wij zijn blij met zijn werk en bevelen ‘m aan iedereen toe!
Alexander Udink
Alexander Udink
Mike heeft hier superstrak werk verricht. Zeker een aanrader! Komt z'n afspraken na.en laat alles netjes achter. Bij Stukadoors bedrijf Kommerkamp bent u aan het juiste adres.
N B
N B
Mike heeft geweldig werk afgeleverd. De muren zien er weer superstrak uit! Daarnaast is Mike ook heel prettig in de communicatie: hij reageert snel en duidelijk, denkt mee, is flexibel en komt de afspraken na. Als we nog een keer een stukadoor nodig hebben, dan vragen we Mike zeker weer! Heel erg bedankt, Mike!
Gerrie Van Walstijn
Gerrie Van Walstijn
Wij zijn super blij met het stucwerk wat Mike voor ons heeft gedaan. Hij houd zich netjes aan zijn afspraken en komt op tijd. Kwaliteit en prijs zijn prima in verhouding. Mochten wij ooit nog iets gestuct willen hebben dan weten we Mike te vinden. Ga zo door topper. Groetjes Gerrie
Scroll naar boven