Contact

Welkom op de contact pagina. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en de wanden en/of plafonds te beoordelen. Daarna ontvang je van mij een offerte op maat. Ik neem binnen 24 uur contact met je op! En ben ik bij je langs geweest dan heb je DEZELFDE avond nog de offerte.

Contact

Stukadoorsbedrijf Kommerkamp

Boelenspad 6, 7431 AN Diepenveen

06 25 009 207

info@stukadoorsbedrijfkommerkamp.nl

Contactformulier

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en de wanden en/of plafonds te beoordelen. Daarna ontvang je van mij een offerte op maat.

Naam(Vereist)

Je kunt mij inhuren voor alle stucwerk-klussen in onder andere Stukadoor Deventer, Stukadoor Apeldoorn, Stukadoor Zutphen, Stukadoor Bathmen, Stukadoor Diepenveen, Stukadoor Olst, Stukadoor Raalte, Stukadoor Gorssel, Stukadoor Schalkhaar.

Kees van der Blonk
Kees van der Blonk
Mooi resultaat. Fijn samenwerken en uitstekende communicatie
Familie Berenschot
Familie Berenschot
We zijn zeer tevreden over Mike en zijn werk. Vanaf dag 1 was het contact perfect, hij reageerde dezelfde dag met een offerte, gaf ons zeer veel vertrouwen! Hij heeft de muur in de kamer en keuken perfect gestuct, hij is heel precies in zijn werk. Werkt zeer netjes is een echte aanrader!
Erwin Van Noorel
Erwin Van Noorel
Superstrak stucwerk geleverd door Mike. Wij hebben de muren vd slaapkamer laten stucen. Erg mooi geworden. Goede communicatie. Goed werk.
Regina Klein Meulekamp
Regina Klein Meulekamp
Na aanvraag van de offerte nam Mike snel contact met ons op om te komen kijken. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de communicatie gedurende het gehele proces.
Thom de Beus
Thom de Beus
Erg tevreden met het werk dat Mike heeft geleverd. Hij werkt erg netjes secuur en opgeruimd.
Anne Veldhuis
Anne Veldhuis
Mike heeft het plafond van onze badkamer gestuct. Erg strak werk geleverd! Super blij met het resultaat! Heel prettig in de communicatie en denkt goed met je mee. Zeker aan te bevelen!
Yvonne Lievers
Yvonne Lievers
Super goed werk geleverd. Prettige communicatie, alles schoon achter gelaten. Echt heel fijn!
Laura Haarman
Laura Haarman
Super tevreden met het resultaat en erg prettige communicatie. Voor een volgende klus vragen we Mike zeker weer!
Gert-Jan Trompert
Gert-Jan Trompert
We hebben onze oude boerderij laten stucen. Veel schuine kanten en verre van recht. Desondanks heel strak werk afgeleverd. Erg tevreden mee!
Francisca Rambonnet-Lettink
Francisca Rambonnet-Lettink
De plafond van onze nieuwe badkamer laten stucen door Mike! Heel erg tevreden en supersnelle service. Echt een aanrader! Heel erg bedankt, groetjes Brad en Fran.
Scroll naar boven