Heb je een structuur op de muur die je niet (meer) mooi vindt? Of heb je een bakstenen muur? Ik zorg ervoor dat de wanden weer helemaal strak worden. Geen enkele ondergrond is voor mij te gek.

Mijn Diensten

Stukadoor voor alle soorten stucwerk

Stucwerk

Traditioneel stucwerk maakt de wand weer helemaal strak Ik doe alles met de hand, hierdoor krijg je een prachtig eindresultaat.

Dunpleister

Dunpleister is pleisterwerk dat dun opgebracht wordt. Het is snel droog en daardoor heel geschikt voor nieuwbouwwoningen.

Beton Ciré

Beton Ciré is een stuc met betonlook. Zeer geschikt voor wanden in de woonkamer en badkamer.

Sierpleister

Sierpleister geeft een mooie structuur aan de wanden of plafonds en kan in iedere kleur worden aangebracht.

Over mij

Stukadoor Diepenveen

Ik ben als stukadoor werkzaam in de Stedendriehoek-gemeenten, waaronder Deventer, Diepenveen, Wesepe, Raalte, Olst, Apeldoorn, Gorssel, Zutphen, Schalkhaar en Bathmen.

Ik ben Mike Kommerkamp. Na een carrièreswitch ben ik erachter gekomen waar ik echt enthousiast van word – dat is klanten blij maken met egaal stucwerk. Ik hou van een persoonlijke benadering, jij bent tenslotte geen nummer. Wanneer ik bij je aan de slag ga om de muren en/of plafonds op te knappen streef ik naar kwaliteit en ga ik pas de deur uit als jij tevreden bent!

Contact

Stukadoor nodig?

Contact

Stukadoorsbedrijf Kommerkamp

Boelenspad 6, 7431 AN Diepenveen

06 25 009 207

info@stukadoorsbedrijfkommerkamp.nl

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en de wanden en/of plafonds te beoordelen. Daarna ontvang je van mij een offerte op maat.

Naam(Vereist)
Recensies

Wat klanten zeggen

Scroll naar boven