Offerte voor stucwerk van wanden en plafonds

Je hikt tegen een verbouwing aan en hebt met spoed een stukadoor nodig. Of je gaat verhuizen en hebt maar kort de tijd om je huis mooi te maken voordat je erin trekt. Ik begrijp dat je middenin de drukte zit en dat je snel alles geregeld wilt hebben. En dus wil je ook snel een offerte! Heb je een offerte aanvraag gedaan? dan reageer ik binnen 24 uur! Ik kom altijd eerst langs. Zo kan ik de klus met eigen ogen beoordelen en adviseer ik je over de mogelijkheden van de verschillende soorten stucwerk. Ben ik ben bij je langs geweest voor een offerte, dan stuur ik je op DEZELFDE dag nog een passende offerte voor het stucwerk aan. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kunnen we snel schakelen.

Offerte

Stukwerk calculator

Je kunt mij ook een berichtje sturen of bellen via:

WhatsApp: 06 – 25 00 92 07
Telefoon: 06 – 25 00 92 07
E-mail: info@stukadoorsbedrijfkommerkamp.nl

Recensies

Wat klanten zeggen

Gilles Rattink
Gilles Rattink
Top gast, levert mooi werk, werkt netjes en is betrouwbaar. Heb hem al aanbevolen aan vrienden👌🏻
pepijn wollenberg
pepijn wollenberg
Wij waren opzoek naar naar een stukadoor rondom Deventer en Apeldoorn. Via via zijn wij terecht gekomen bij Mike. Vanaf dag 1 is de communicatie ontzettend goed en duidelijk. Wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat en zouden Mike dan ook bij iedereen aanbevelen!
Mark Kers
Mark Kers
Zeer net stucwerk geleverd, prettige en duidelijke communicatie, erg meedenkend en komt afspraken na.
Rob
Rob
Levert super strakke wanden en het personeel is heel netjes! Echte aanrader!! Goede stukadoor voor omgeving Deventer en Apeldoorn!
Duncan Jeurlink
Duncan Jeurlink
Wat kan stucwerk een groot verschil maken in een woning. Puur vakmanschap en zeker een aanrader! Stukadoor Deventer Stukadoor Apeldoorn
Ruud van ter Beek
Ruud van ter Beek
Hele fijne stukadoor. Houdt zich aan z'n woord. Denkt mee in oplossingen. Zeer prettig in de omgang en.....levert super mooi werk.
Sjoerd Douma
Sjoerd Douma
Prettige communicatie met Mike. En een strak eindresultaat!
Ruben Penterman
Ruben Penterman
Erg tevreden met de klus die Mike voor ons geklaard heeft. Het eind resultaat is heel erg mooi geworden. De communicatie ging erg soepel en makkelijk en zijn manier van werken is erg netjes.
Carin Steller
Carin Steller
Super blij met het stucwerk van Mike! De muren zien er mooi strak uit en alles is netjes achtergelaten. Heel fijn. Tot januari! Dan is de benedenverdieping aan de beurt :-)
marilene roks
marilene roks
Ons huis is geheel voorzien van stukwerk door Mike (plafonds en muren), dit had niet beter kunnen gaan als dat het ging! Super netjes en strak, meedenkend en top communicatie. Ik zou hem zeker aanraden bij iedereen!
Scroll naar boven