Gilles Rattink
Gilles Rattink
Top gast, levert mooi werk, werkt netjes en is betrouwbaar. Heb hem al aanbevolen aan vrienden👌🏻
pepijn wollenberg
pepijn wollenberg
Wij waren opzoek naar naar een stukadoor rondom Deventer en Apeldoorn. Via via zijn wij terecht gekomen bij Mike. Vanaf dag 1 is de communicatie ontzettend goed en duidelijk. Wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat en zouden Mike dan ook bij iedereen aanbevelen!
Mark Kers
Mark Kers
Zeer net stucwerk geleverd, prettige en duidelijke communicatie, erg meedenkend en komt afspraken na.
Rob
Rob
Levert super strakke wanden en het personeel is heel netjes! Echte aanrader!! Goede stukadoor voor omgeving Deventer en Apeldoorn!
Duncan Jeurlink
Duncan Jeurlink
Wat kan stucwerk een groot verschil maken in een woning. Puur vakmanschap en zeker een aanrader! Stukadoor Deventer Stukadoor Apeldoorn
Ruud van ter Beek
Ruud van ter Beek
Hele fijne stukadoor. Houdt zich aan z'n woord. Denkt mee in oplossingen. Zeer prettig in de omgang en.....levert super mooi werk.
Sjoerd Douma
Sjoerd Douma
Prettige communicatie met Mike. En een strak eindresultaat!
Ruben Penterman
Ruben Penterman
Erg tevreden met de klus die Mike voor ons geklaard heeft. Het eind resultaat is heel erg mooi geworden. De communicatie ging erg soepel en makkelijk en zijn manier van werken is erg netjes.
Carin Steller
Carin Steller
Super blij met het stucwerk van Mike! De muren zien er mooi strak uit en alles is netjes achtergelaten. Heel fijn. Tot januari! Dan is de benedenverdieping aan de beurt :-)
marilene roks
marilene roks
Ons huis is geheel voorzien van stukwerk door Mike (plafonds en muren), dit had niet beter kunnen gaan als dat het ging! Super netjes en strak, meedenkend en top communicatie. Ik zou hem zeker aanraden bij iedereen!
Scroll naar boven