Heb je een structuur op de muur die je niet (meer) mooi vindt? Of heb je een bakstenen muur? Ik zorg ervoor dat de wanden weer helemaal strak worden. Geen enkele ondergrond is voor mij te gek.

Mijn Diensten

Stukadoor voor alle soorten stucwerk

Stucwerk

Traditioneel stucwerk maakt de wand weer helemaal strak Ik doe alles met de hand, hierdoor krijg je een prachtig eindresultaat.

Dunpleister

Dunpleister is pleisterwerk dat dun opgebracht wordt. Het is snel droog en daardoor heel geschikt voor nieuwbouwwoningen.

Beton Ciré

Beton Ciré is een stuc met betonlook. Zeer geschikt voor wanden in de woonkamer en badkamer.

Sierpleister

Sierpleister geeft een mooie structuur aan de wanden of plafonds en kan in iedere kleur worden aangebracht.

Over mij

Stukadoor in Zutphen

Ik ben als stukadoor werkzaam in de Stedendriehoek-gemeenten, waaronder Deventer, Diepenveen, Wesepe, Raalte, Olst, Apeldoorn, Gorssel, Zutphen, Schalkhaar en Bathmen.

Ik ben Mike Kommerkamp. Na een carrièreswitch ben ik erachter gekomen waar ik echt enthousiast van word – dat is klanten blij maken met egaal stucwerk. Ik hou van een persoonlijke benadering, jij bent tenslotte geen nummer. Wanneer ik bij je aan de slag ga om de muren en/of plafonds op te knappen streef ik naar kwaliteit en ga ik pas de deur uit als jij tevreden bent!

Contact

Stukadoor nodig?

Contact

Stukadoorsbedrijf Kommerkamp

Boelenspad 6, 7431 AN Diepenveen

06 25 009 207

info@stukadoorsbedrijfkommerkamp.nl

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en de wanden en/of plafonds te beoordelen. Daarna ontvang je van mij een offerte op maat.

Naam(Vereist)
Recensies

Wat klanten zeggen

Gilles Rattink
Gilles Rattink
Top gast, levert mooi werk, werkt netjes en is betrouwbaar. Heb hem al aanbevolen aan vrienden👌🏻
pepijn wollenberg
pepijn wollenberg
Wij waren opzoek naar naar een stukadoor rondom Deventer en Apeldoorn. Via via zijn wij terecht gekomen bij Mike. Vanaf dag 1 is de communicatie ontzettend goed en duidelijk. Wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat en zouden Mike dan ook bij iedereen aanbevelen!
Mark Kers
Mark Kers
Zeer net stucwerk geleverd, prettige en duidelijke communicatie, erg meedenkend en komt afspraken na.
Rob
Rob
Levert super strakke wanden en het personeel is heel netjes! Echte aanrader!! Goede stukadoor voor omgeving Deventer en Apeldoorn!
Duncan Jeurlink
Duncan Jeurlink
Wat kan stucwerk een groot verschil maken in een woning. Puur vakmanschap en zeker een aanrader! Stukadoor Deventer Stukadoor Apeldoorn
Ruud van ter Beek
Ruud van ter Beek
Hele fijne stukadoor. Houdt zich aan z'n woord. Denkt mee in oplossingen. Zeer prettig in de omgang en.....levert super mooi werk.
Sjoerd Douma
Sjoerd Douma
Prettige communicatie met Mike. En een strak eindresultaat!
Ruben Penterman
Ruben Penterman
Erg tevreden met de klus die Mike voor ons geklaard heeft. Het eind resultaat is heel erg mooi geworden. De communicatie ging erg soepel en makkelijk en zijn manier van werken is erg netjes.
Carin Steller
Carin Steller
Super blij met het stucwerk van Mike! De muren zien er mooi strak uit en alles is netjes achtergelaten. Heel fijn. Tot januari! Dan is de benedenverdieping aan de beurt :-)
marilene roks
marilene roks
Ons huis is geheel voorzien van stukwerk door Mike (plafonds en muren), dit had niet beter kunnen gaan als dat het ging! Super netjes en strak, meedenkend en top communicatie. Ik zou hem zeker aanraden bij iedereen!
Scroll naar boven